Friday, October 15, 2010

welcome back sayang....

hihi... the best day ever... akhirnya cik suami tercinta dah back for good... ari ni dia start keje kat tempat baru yg bertempat di KLIA.. dah keje nye mengawal lalulintas trafik udara mesti la kat KLIA kan...ataupun di lapangan2 terbang berhampiran.. hihi... kitorg jugak dah xyah la jauh2 lagi... maklum lah dr mula2 kenal sampai kawin 2 thn lbh mmg berjauhan je.. x penah nye dekat... inilah hikmah nye.....

semoga ikatan kami akan lebih erat n mesra hingga akhir hayat..... dan saya juga perlu bersedia utk dugaan yg lebih mencabar utk menjadi seorg isteri, ummi, dan student........ huuaaa... semoga saya lebih tabah... aminn..

3 comments:

Suliana said...

good luck pid!!

Ayin Masliza said...

Insya Allah.. semuanya akan ok.. ada hikmah dok berjauhan ni... semakin erat, semakin sayang... hehehe...

MommyCT said...

hi...:)
u ada jual ke spare part water filter tu?
I need yg 1st tu together with the head yg blue pipe tu attached. Mine patah le.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails