Sunday, February 19, 2012

9 hari

Salam.... Hari ni hari yg ke 9 saya berpantang.... Saya da selamat deliver baby boy saya hari sabtu lepas 11 feb jam 1.19 ptg di hospital razif... Baby boy dah pun didaftarkn namanye Amirul Hakim... Nama tu baba nye yg pilih... Da lama da simpan nama tu...mhihi... Alhamdulillah Amirul sihat n saya pun sihat... Last week bidan yg ditempah da dtg utk mungurut saya termasuk la uruskn saya n bb selama 3 hari berturut2.. Byk jgk la petua yg dipelajari saya n cik suami... So skrg ni yg amik alih tugas bidan tu adalah cik suami n jugk mak... Alhamdulillah cik suami x kebratan nk tungku kn saya, pakaikn bengkung n rempah2 ratus di bdn ni... Saya lum mkn jaumlg.. Nnt da dekat sebulan baru mkn.. Skrg mkn pati haruan n gamt je.... Huhuhuh... Sungguh x sedap tp nk baik cpt kn... Thn nafas n telan je... Huhu..next entry sy cite pasal bersalin plak ye... Ni update pakai ipad, payah nk taip... Hihihi... Jumpa lg..

2 comments:

CheRus said...

Salam, hi selamat berkenalan...

Jom join "i want this" contest nie..manalah tau ada rezeki

http://www.momsimpleshop.com/2012/02/i-want-this-contest-bermula.html

kalau tak survey breastpump pun boleh..hi..hi..

btw..selamat berpantang

bbreena81 said...

tahniah...dapat hero yer kali :)..selamat berpantang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails