Thursday, January 15, 2009

minggu yg mendung...

huhu... dah genap seminggu la saya x sihat. nak kata demam x demam, batuk n selsema la skit2.. badan pun lemah2 je... g klinik sampai 2 kali.. doktor pun bg ubat yg sama je lah... huhuhuhu.. pening2 lalat je kepalanye... tp kena jugak gagahkan diri utk iapkan keje... cuaca pun biasa lah... mendung je... musim hujan ni susuah tul nk nmpak matahari... huhuh... basuh kain pun x kering2..

29 jan ni meeting vetting solan exam kat perak... balik kl la jawabnye.. pastu g perak... heheh berjalan je kejenye... bkn best sgt pun vetting exam ni... buat penign je.... tukar sana tukar sini...

td pagi dpt berita dr kwn yg br kawin last monht.. positif pregnant.. alhamdulillah... tp dia x sure lagilah.. coz x check doktor lagi kan...

bila la rezki saya pulak ye... moga2 Allah cepat perkenankan permintaan saya dan suami utk dpt baby yg soleh n solehah... ammiiiinnnn....

1 comment:

namida said...

salam fid
cian dia,samalah kita,akak pon baru balik demam+batuk.hari tu kawan akak bagi ubat batuk spesel -madu astu perah limau..sedappp..cepat gak la baik..seksanya,sib baik lom start ngajar...sabar yer,sama2lah kita usaha tentang bb ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails